Descarrega un PDF d'exemple

Tasts a la carta

En aquests tasts us proposem una aproximació al món del vi.

Portem a casa vostra tot el material (vins, copes, estris, ordinador, …) i us fem una presentació on repassem d’una forma amena els elements d’un tast (fase visual, olfactiva i gustativa) amb molta interacció amb els “tastadors”. Per descomptat, ens adaptem al nivell dels assistents i mai serà un pal de classe magistral, sinó que proposem una activitat divertida i amena, amb un toc de competitivitat.

El món del vi és molt ampli i hi ha un gran nombre de zones productores, tipologies de vins i preus. També hi ha moltes formes de dissenyar el tast. La nostra proposta més habitual es basa en tastar i analitzar amb una mica de detall 6 vins (3 blancs i 3 negres) i després passar a un petit concurs en els que el assistents tasten un vi blanc i un vi negre dels analitzats anteriorment, però sense veure’n la etiqueta. Es tractarà de competir per endevinar de quin vi es tracta.

Aquesta proposta de tast de 6 vins i concurs té un preu de 20€ per persona (grups d’un mínim de 10 persones i poblacions al voltant del triangle Reus, Tarragona, Montblanc). No és una proposta única i la podem adaptar i fer-vos una proposta a mida, fer-la amb vins diferents, com ara escumosos, brisats, o amb vins d’altres zones d’Espanya o de l’estranger. També us oferim la possibilitat de regalar una experiència única i a mida per a algú del vostre entorn, a través de vals regal que inclouen tota la informació sobre el tast.

Disposem d’una casa rural a La Selva del Camp (Casa rural La Trampa) amb espais amples i terrasses on us podem oferir qualsevol dels nostres tasts, i aquests es poden complementar amb sopars, dinars, aperitius o altres experiències personalitzades.

També us podem oferir tasts de formatges (amb l’equip de la Pilar Campos, del Tamboret de Tarragona), cerveses o bourbons (amb el David Bea de Tarraco Bier), whiskys (amb el Carles Bargalló, el nostre especialista en destil·lats) o un tast genial de cocteleria a la carta (amb el Jordi Vizcarro del Pachito).

Els tasts estan sempre dirigits per sommeliers professionals.
Contacte: info@vinoteca.cat o al telèfon 636 90 41 10.

Casa rural La Trampa

La Selva del Camp

Pachito Lounge

Tarragona

David Bea

Tarraco Bier Sommelier

El Tamboret de Tarragona

Vins i formatges