Aquest vi sempre ens recordarà la imatge de la Juliana desgranant el raïm per posar-lo a fermentar tot sencer. D’aquí ve el seu nom.
Varietat: 100% Macabeu
Elaboració: Tot just una hora després de veremar, es desgrana fins omplir la meitat d’una tina d’acer inoxidable amb raïm sencer.
La resta de la tina s’omple amb most de macabeu premsat molt suau.
A continuació s’inicia una fermentació lenta amb control de fred.
Durant la fermentació el most macera amb les pells del raïm sencer i part de la fermentació té lloc a l’interior dels grans de raïm.
Un cop acabada la fermentació, premsem suaument el raïm sencer, l’ajuntem amb la resta de vi i ho deixem reposar tot a la tina durant dos mesos.
Per finalitzar, el vi s’embotella i reposa a l’ampolla durant un mes.
Conté sulfits.
Producció: La producció total ha estat de 230 ampolles. Com que el volum és tan petit, volem que et sentis una mica privilegiat/da per tenir aquesta ampolla a les teves mans.
Capacitat: 75cl. (format únic)
Grau: 12,5% Vol.