Cartes virtuals

Estem sortint d’una època complicada per la pandèmia que ha representat un període en el que la digitalització ha arribat amb força i per quedar-se.

Una carta virtual és molt més que un llistat de plats o begudes amb preus. És una possibilitat infinita d’informació sobre com s’elaboren els plats o els combinats, amb imatges del producte final o del procés, informació sobre els al·lèrgens o vídeos. En el cas dels vins es poden indicar les seves característiques més importants, com ara les anyades, les varietats amb que estan elaborats, informació sobre els cellers o recomanacions sobre maridatges.

Una carta virtual sempre va enllaçada amb un codi QR per tal que els clients la puguin visualitzar de forma fàcil amb els seus dispositius.

Amb aquest apartat vinoteca.cat ofereix a qualsevol restaurant, bar o cafeteria la possibilitat de tenir una carta virtual personalitzada, independent i totalment configurable a les necessitats. Des d’un llistat de preus senzill a una carta completa amb imatges i descripcions dels productes.